fbpx
+358 9 4245 0733 sayhello@atelierdigital.fi

Digipulmia vai digityyneyttä? Sinä valitset

Tietoa meistä

Oletko ostamassa verkkosivustoa yrityksellesi tai haaveilemassa tehokkaammasta markkinoinnista? Olet ehkä kuullut kauhutarinoita siitä, kuinka digitoimistot lupaavat liikoja, kommunikoivat hitaasti tai lipsuvat hankkeissa niin, että budjetit ja aikataulut paukkuvat?

Verkkopalveluita ja markkinointia voi nykyisin ostaa kymmeniltä eri toimijoilta, ja kuka hyvänsä tekniikkaa osaava voi perustaa ”digitoimiston”.

Asiakastyytyväisyyttä mittaavien kyselyiden mukaan osa toimijoista kuitenkin epäonnistuu surkeasti. Suurimmat ongelmat liittyvät yleensä palvelun laatuun, ei niinkään tekniikkaan tai visuaaliseen suunnitteluun. Harva palveluntarjoaja ymmärtää, mitä tarkoittaa todella mahtava palvelu, jossa asiakasta kuunnellaan ja huomioidaan koko yhteistyön ajan.

Juuri tämän takia perustimme Atelier Digitalin vuonna 2018. Haluamme antaa mielenrauhan kaikille niille, jotka ovat ostamassa verkkopalvelua tai markkinointia. Olemme kukin tahoillamme keränneet yli kahden vuosikymmenen kokemuksen digitaalisesta viestinnästä ja vannomme mahtavan palvelun nimeen. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään ja saamaan rahoilleen vastinetta – ja enemmänkin.

Asiakkainamme on erityisesti yrittäjiä, jotka haluavat keskittyä oman ydintoimintansa kehittämiseen. Harvalla on aikaa miettiä verkkosivuston käytettävyyttä, online-tulosten mittaamista tai digimarkkinoinnin uusimpia tuulia. Monet kuitenkin ymmärtävät, että kaikilla näillä on suuri merkitys.

Atelier Digital tarjoaa luotettavaa tukea markkinointiin, verkkosivustojen suunnitteluun ja brändäämiseen. Lähdemme aina liikkeelle asiakasyrityksen omasta äänestä, tarinasta ja asiakaskunnasta. Nämä määrittävät sen, miltä yrityksen pitää näyttää ja miten sen palveluita on tarjottava – ja mitä meidän on tehtävä, jotta yritys menestyisi digitaalisessa maailmassa.

Kaiken keskiössä on mielenrauha – tunne siitä, että asiat ovat osaavissa käsissä. Samaan tapaan kuin myrskyn keskellä on tyyntä, tai palapelin osat loksahtavat yhteen.

Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous.

Keitä me olemme?

Pirkka Kärenlampi

Pirkka Kärenlampi

Data Facilitator

Pirkan käsissä pikkuasioista tulee isoja käyttäjäkokemuksia, ja isoista käänteentekeviä bisnesnäkemyksiä. Vapaa-ajallaan hän tekee analogista musiikkia digitaalisilla työkaluilla.
Atso Haapaniemi

Atso Haapaniemi

Operations Wizard

Atso on asioiden mahdollistaja ja luotettava kumppani, jolla on mittava kokemus pienten ja globaalien yritysten haasteiden ratkaisemisesta ja ideoiden sparraamisesta. Hän harrastaa tyhmiä kysymyksiä, maanläheisiä ratkaisuja ja viljelee osa-aikaisesti maata kotitilallaan.
Hash Varsani

Hash Varsani

Digital Evangelist

Hash on palvellut ihmisiä netissä jo 27 vuoden ajan. Hän rakastaa designia, ja elää visuaalisuudesta ja huolella mietitystä sisällöstä. Jos Hash omistaisi kissan, se olisi harmaa ja nimeltään Miles – parhaan koskaan eläneen jazzmuusikon mukaan.
Jukka Aronen

Jukka Aronen

Content Strategist

Jukka pitää SEO:ta maagisena markkinointivälineenä. Hän innostuu päästessään pohtimaan, millaisilla sisällöillä kalastetaan lisää asiakkaita. Hän rakastaa kirjoja ja opettaa teineille jalkapalloa.

…ja sitten kääritään hihat

Onko sinulla jo projekti mielessä? Toteutetaan se yhdessä!