fbpx
+358 9 4245 0733 sayhello@atelierdigital.fi

Modernin markkinoinnin työkalupakki

Palvelut

Tuntuuko, että kiire lisääntyy ja palvelut heikkenevät? Olemme olleet alalla yli 20 vuotta ja haluamme tuoda vanhan ajan käsityöläis- ja palveluhengen digiaikaan. Olemme suunnitelleet palvelumme niin, että ne auttavat yritystäsi menestymään. Pyrimme aina korkeimpaan mahdolliseen laatuun ja pitkiin asiakassuhteisiin. Meiltä saat digityyneyttä digiähkyn tilalle!

Markkinointi

Atelier Digitalin sisältömarkkinoinnin avulla saat viestisi ja arvosi välitettyä juuri oikealle yleisölle. Asiakkaan menestyminen on tärkein tavoitteemme, siksi välitämme sisällöistäsi kuin ne olisivat omiamme.

Sisältömarkkinointi

Kaikki puskevat sisältöä maailmalle. Se on helppoa. Mutta vain lisäarvoa tuottavalla laatusisällöllä saadaan huomiota.
Mittaaminen kannattaa

Sisällön menestymistä pitää myös mitata, jotta voimme kasvattaa sitä, mikä toimii ja vähentää sitä, mikä ei toimi.

Somemarkkinointi

Viisas markkinoija on liikkeellä siellä, missä asiakkaatkin ovat – eli sosiaalisessa mediassa.
Segmentoi ja kuuntele

Sosiaalisen median markkinointityökalujen kyky segmentoida ihmisiä on ennennäkemätön. Somessa kannattaa ennen kaikkea kuunnella, mutta myös analysoida ja sitouttaa nykyisiä ja tulevia asiakkaita.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Kun Facebook-klikit vähenevät, hakukoneoptimointi nostaa jälleen päätään.
Ei pelkkää Googlea

Enää ei kuitenkaan tavoitella pelkkää Google-sijoitusta vaan on tärkeää saada sisällöt näkyville kaikkialla digitaalisessa maailmassa.

Sähköposti- markkinointi

Sähköposti on yhä hyvin henkilökohtainen kommunikointimenetelmä, ja tästä ominaisuudesta on suuresti hyötyä markkinoinnissa.
Sähköposti yhdistää

Sähköpostilla pystytään yhdistämään yritys ja sen asiakaskunta intuitiivisella ja tehokkaalla tavalla.

Graafinen suunnittelu

Me Atelier Digitalissa emme pelkästään luo loistavia verkkosivustoja maailman parhaalla julkaisujärjestelmällä, vaan ymmärrämme myös käyttäjiä ja heidän tarpeitaan. Palvelumuotoilun periaatteet nostavat verkkopalvelusi ja yritystoimintasi uudelle tasolle.

Graafinen suunnittelu

Viiva ei ole pelkästään viiva, eikä väri pelkästään väri. Fontit puhuvat omaa kieltään, kuten visuaalisuuskin.
Älykkyyttä ja luovuutta

Muotoilemme viestisi ja digitaaliset tuotteesi niin, että ne puhuttelevat ympäröivää kulttuuria mahdollisimman älykkäästi ja luovasti.

Design-systeemi ja strategia

Kun design-systeemi tukee brändiäsi, siitä tulee tärkeä osa yritystäsi.
Parhailla välineillä

Yrityksen toiminta digitaalisessa maailmassa nousee uudelle tasolle, kun käytössä on yhtenäinen ja joustava design-systeemi, joka toimii johdonmukaisesti resursseja säästäen ja brändiä vahvistaen.

Web-suunnittelu

Loppujen lopuksi menestyksesi riippuu välineistä, joita käytät. Meidän kautta yrityksesi saa parhaat mahdolliset työkalut käyttöön.
Hyötyä myös tulevaisuudessa

Käytämme verkkosivustojen ja -palveluiden suunnittelussa maailman parasta julkaisujärjestelmää. WordPress on ollut työntekijöidemme työkalupakissa jo versiosta 1.4 lähtien (nyt 5.0).

Digitaalisten resurssien hallinta

Seuraamme vapaan lähdekoodin maailmaa tarkkana, jotta sinä asiakkaanamme saisit kaikki modernin teknologian hyödyt.
Kohti selkeyttä

Digitaalisten resurssien käsittely voi olla monimutkaista ja useiden alustojen hallinta hankalaa. Autamme yritystäsi löytämään tähän yksinkertaisen ja selkeän mallin, ja voit rauhallisin mielin keskittyä osaamisesi ytimeen.

Brändi

Atelier Digital auttaa yritystäsi kertomaan omaa ainutlaatuista tarinaansa. Samalla kasvatamme kuulijakuntaa, joka tuntee brändisi omakseen.

Strategia & lähestymistapa

Mission ja vision miettiminen tukee mahtavasti kaikkea liiketoimintaasi. Ensimmäinen ja tärkein kysymys on ”miksi”.
Luovaa mutta harkitsevaa

Yrityksesi kehittyy, kun sinulla on selkeä suunnitelma. Loistavan suunnitelman avulla saat myös asiakkaasi mielen ja sydämen mukaan.

Brändin rakentaminen

Luova mutta harkittu lähestymistapa tuo etua markkinoilla – se saattaa olla juuri se tarvittava lisäpanos, joka tuo menestystä.
Ole oma itsesi

Oletko saamassa lojaaleja asiakkaita, vai arvioitko väärin oman asemasi asiakkaittesi silmissä? Tee kaikkesi, jotta brändisi liitetään positiivisiin asioihin, ja pian näet oman asemasi ja arvosi tarkemmin.

Design-johtaminen

Graafinen suunnittelu ei kaipaa ketään pomottamaan. Henkilökohtaiset kemiat ovat hyvän suunnittelun ytimessä.
Et ole koskaan sataprosenttisesti valmis

Johtaminen on nöyrää ja täydentää muiden panosta. Johtaja asettaa yhteiset tavoitteet, helpottaa muiden henkilökohtaista kasvua ja katsoo, että brändin tarina tukee design-visiota.

Työpajat ja valmennus

Me kaikki teemme asioita eri tavalla, mutta joitain menetelmiä on hyvä oppia käyttämään johdonmukaisesti ”oikein”.
Anna meidän ohjata

Tavoitteisiin päästään vain ajan kanssa – ja toistamalla hyviä käytäntöjä nopeutamme prosessia. Parhailla opeilla saamme riittävät käytännön taidot, jotka tekevät meistä entistä ammattimaisempia.

… ja sitten kääritään hihat

Onko sinulla jo projekti mielessä? Toteutetaan se yhdessä!